Friday, 19 August 2011

I CHOOSE YOU



'I'm a real big fan of yours but quite a joke for you' - Your Biggest Fan by Never Shout Never

Hi youuuuuuuuuuuuuu awh awh awh! Aku tahulah nama dia tapi sampai tahap nak bercakap tu memang belumlah. Setakat wall-to-wall yang tak berapa kerat tu,sempat pula aku nak berkenal kenalan dengan dia. Yer dak? Dia add pun sebab nampak aku keluar dengan kawan dia semalamnya. Tragis tak cerita aku? Memang selama ni kalau aku nampak dia,aku sorang jela yang paling gelabah hjsnbf. Aku pun tak tahu kenapa,sebab aku suka dia. Kotttttt okay? Ehemmm.

Masa pendaftaran lagi aku ada nampak dia. Ya Allah,muka dia aku sorang je yang boleh tafsirkan macam mana masa tu tapi ada orang lain yang ganggu penglihatan aku masa tu. Nak tahu siapa? Aku pun tak tahu siapa tapi aku rasa tu gf dia. Yeah,dia mungkin dah ada gf. Iskkk,tak suka boleh tak? Single lagi bestlah daripada ada gf yang Queen control macam perempuan tu. Kalau setakat perempuan tu,nama pun aku dah tahu. Smooth stalker,biasalahkannn? 

Setiap kali aku pergi mana mana,mesti nampak muka dia. Jodoh kuatkan? Jangan jelesssssss! Biasalah dia dengan kawan kawan dia yang merupakan kawan kawan aku juga. Kalau nak tunggu dia bercakap dengan aku memang 8x Raya pun belum tentu dia bercakap sebab dia pemalu orangnya. Setakat senyum senyum tu bolehlah,ahhhhhhhh yang senyum tu aku tak tahan. Comellahhhh! Mata dia lagi,aduhhhhhh kalah bila aku tengok. Korang rasa dapat bayangkan tak muka dia? Lazissssss theeeeruk punya!

Sikit lagi aku ni kalau dapat dia memang jaga betul betul doh,sumpah demi Allah! Kalaulah sebab korang pun tahu aku pernah keluar dengan kawan dia dan dia pun ada pada masa yang sama jadi mesti dia akan fikir aku dengan kawan dia tu ada apa apa. Geeeeeez,takda apa apa okay? Kawan sahaja! Susahlah keadaan bila jadi macam ni. Bak kata Yong,'Kau nak dia,boleh dapat kawan kawan dia'. Tragis gila cerita aku ni,hmmmmmmmm. Doakan yang terboik okay? Muacks,suka dia!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.