Thursday, 11 August 2011

A MONTH WITHOUT YOU




'Will you come home and stop this pain tonight' - Miss You by Blink 182




Rinduuuuuuuuuuuuuuu! Bilalah nak cukup sebulan puasa ni? Cepatlah habis Cik Ramadhan oi,aku dah nak menyerah kalah dengan situasi aku sekarang ni tapi aku kuatkan hati,semata mata untuk kau. Cewah! Nampak tak cara permainan aku? 




Kalau dulu,setiap saat kau asyik nak texting je. Kalau aku reply lambat,kau terus call. Bestkan? Sekarang ni,hmm hmm hmm boleh kiralah berapa kali kau text dengan call aku. Aku pun rasa aku dah tahu apa yang kau akan tanya bila kau call aku,memang tak sempat nak manja manja kau terus end call. Mula mula aku macam tak dapat nak terima kenyataan juga,aku ingat kau memang nak angkat kaki tapi kau dah bagi aku alasan yang konkrit jadi aku pun dapatlah terima sikit sikit walaupun susah jugaklah. Takpalah,demi bulan Ramadhan ni aku jaga perlakuan aku sebab kau sendiri pun nak jaga perlakuan kau sebab tu kau tak nak contact atau jumpa aku. 




Ramadhan punya pasal,Ell sabar Ell. Syawal datang,siaplah kau AHF!


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.